top of page
Dit is Fizr

Maak kennis met uw kennispartner in de zorg

Fizr is een enthousiaste en gedreven organisatie, die door jarenlange ervaring en een brede expertise in staat is om uw organisatie integrale oplossingen te bieden. We ondersteunen zorginstellingen bij het omgaan met de veranderingen in het zorglandschap. Daarbij zetten we niet alleen in op het verbeteren van processen op het gebied van functioneel beheer of implementatie van wet- en regelgeving maar houden we ook het volledige zorglogistieke bedrijfsvoeringsproces voor ogen. 

‘Onze bedrijfsnaam is ontstaan uit de eerste letters van de disciplines waarin we ondersteuning bieden: F(inanciën) i(CT) z(org) r(egistratie): Fizr.’
ipad_Analyseinkoop_Fizr_2022.png

Gratis analyse zorginkoopbeleid

 We maken jaarlijks een uitgebreide analyse van het zorginkoopbeleid van de zorgverzekeraars. We zoomen in op wijkverpleging, geriatrische revalidatiezorg, eerstelijnsverblijf en geneeskundige zorg voor specifieke patiëntgroepen. Dit geeft u een goede vergelijking van de eisen die de zorgverzekeraars stellen aan de zorg en de zorgaanbieder. 

 

 Deze delen we graag met u! Vul hieronder uw gegevens in dan sturen wij u vrijblijvend en gratis de Analyse Zorginkoopbeleid toe.

Succesvol verzonden

bottom of page