top of page
Waarom Fizr

Onze missie en visie

We willen de zorg beter maken door ondersteuning te bieden middels het leveren van hoogwaardige dienstverlening op het gebied van zorglogistieke bedrijfsvoeringsprocessen. En vanuit deze missie hebben wij de visie dat we de meest betrokken, professionele en vakbekwame dienstverlener willen zijn op dit gebied. 

Verbinden

Natuurlijk is het mogelijk om onze kennis en kunde over de verschillende expertisegebieden afzonderlijk in te zetten. Soms is dit ook de hulpvraag van de opdrachtgever. We streven ernaar om alle processen met elkaar te verbinden, om daardoor oplossingen aan te kunnen bieden die het gehele zorglogistieke bedrijfsvoeringsproces positief beïnvloeden. Daarnaast zoeken we voortdurend naar vraagstukken die zorgaanbieders gemeen hebben en proberen we hiervoor oplossingen te bieden. 

Kwaliteit leveren op afstand  

Fizr heeft inmiddels meer dan 10 jaar ervaring opgebouwd in het ondersteunen van zorgaanbieders op afstand. Vanuit ons kantoor kunnen we op afstand bijvoorbeeld uw afdeling functioneel beheer overnemen of ondersteunen. Daarnaast kunnen we (delen van) uw zorgadministratie overnemen, de wet- en regelgeving voor u analyseren en deze vertalen naar concrete impact op uw (zorg)proces(sen).  

Onze tevreden opdrachtgevers 

evean.png
espria.png
Zorggroep_Logo_1.jpg
logo het zand 8-6-18.jpg
bottom of page