top of page
Wat doet Fizr?

Functioneel beheer

Door technologische ontwikkelingen en wijzigingen in wet- en regelgeving verandert de informatievoorziening in de zorg steeds. Onze ervaren functioneel beheerders beschikken over die specialistische kennis om deze veranderingen feilloos door te voeren. Ze zijn in staat om naast het helpen met het inrichten van processen en systemen, ook werkzaamheden (op afstand) over te nemen, om zo uw eigen medewerkers te ontlasten. Onze beheerders hebben ruime ervaring met vrijwel elke applicatie die wordt gebruikt binnen de zorg.

Kenniscentrum

Het zijn turbulente tijden voor de zorg. Wijzigingen volgen elkaar in rap tempo op en zorgaanbieders moeten regelmatig kritisch naar hun bedrijfsprocessen kijken. Daarnaast wordt een scherp oog op het bewaken van de privacy van cliënten steeds belangrijker. Ons kenniscentrum helpt opdrachtgevers bij het oplossen van concrete vraagstukken, we organiseren kennissessies en helpen bij het verbeteren van processen. 

Zorgadministratie

Een goed georganiseerde zorgadministratie is voor een zorgaanbieder onmisbaar. Financierende partijen stellen hieraan ook steeds hogere eisen. Uw administratie moet juist en compleet zijn. U wilt geen inkomsten missen omdat de registratie van de geleverde zorg niet volledig is, maar ook niet in de problemen komen omdat er teveel gedeclareerd wordt. Zowel op locatie als op afstand kunnen wij uw zorgadministratie adviseren, ondersteunen, of zelfs volledig overnemen. 

wat_doet.png
bottom of page